Yritys

SKR Koti  ”parempaa laatua arvostaville”

Kodeissamme viihtyvät niin perheet, sinkut kuin senioritkin. Rakennuksemme kestävät aikaa ja katseita. Laadukas moderni yksilöllinen arkkitehtuuri on meille kunnia asia ja asuntomme ovat jokaiselta yksityiskohdaltaan tarkkaan mietittyjä. Taloyhtiön perustajaurakoitsijana  huolehdimme että myös tuleva asuminen hyvin suunnitellussa taloyhtiössä on  helppoa, vaivatonta ja edullista. Talotekniikka ja varustelu asunnoissa on alan uusinta huippua , mm. kiinteät led-valaistukset, asuntokohtaiset etäluettavat  mittaukset ja vesimittarit, tekniikan ohjaus ja seuranta mobiililaitteilla. Itsenäistä ja helppoa asumista rivitaloyhtiössä jossa jokaisella asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa talotekniikan avulla omiin asumiskuluihinsa  ja huoltoyhtiö hoitaa kattavasti kiinteistöhuollon mukaanlukien  ilmanvaihtokoneiden suodattamien vaihdot yms.

 

Käytännölliset tilaratkaisut kaikille kohderyhmille

Esteetön liikkuminen ja palvelujen läheisyys helpottavat huomattavasti jokapäiväisiä askareita. Tonttivalinnoissa kiinnitämme huomiota siihen, että liikenneyhteydet, kaupat, koulut, terveyskeskukset ja palvelut löytyvät läheltä. Asunnoissa voit nauttia huoletta helposta elämisestä ja olla varma siitä, että laadulla hyvälle tontille rakennetun asunnon arvo säilyy nyt ja tulevaisuudessa.

Räätälöi sinulle sopiva koti

Varaamalla asuntosi ajoissa sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamisessa alusta lähtien. Meillä voit vaikuttaa asuntosi värimaailmaan, pintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin ja jopa pohjaratkaisuun kun olet ajoissa liikkeellä. Näin varmistut siitä, että asunto on varmasti juuri sinulle tehty ja sisustus on juuri sinun makusi mukainen. Asunnon valmistuessa pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään itse sisustamaasi ja heti omalta kodilta tuntuvaan asuntoon.

Uudiskohde on turvallinen valinta

Rakennamme asuntoja kokemuksella, hyviksi havaittuja työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kun ostat asunnon uudiskohteesta, hyödyt uusimasta rakennusosaamisesta ja moderneista nykyaikaisista materiaalivalinnoista. Asumismukavuutta ajatellen ääneneristys, kosteudenkestävyys, sisäilman laatu ja energiansäästö ovat aivan eri luokkaa kuin vanhoissa asunnoissa. Uudiskohteessa on myös edullista asua taloyhtiölle valmiiksi neuvotellun yhtiölainan ansiosta, josta maksat ensimmäisinä vuosina rahoitusvastikkeena ainoastaan korot. Voit myös halutessasi maksaa yhtiölainan pois kohteen valmistumisen yhteydessä. Kohteet toteutamme ostajan kannalta turvallisina RS- kohteina. Avustamme myös tarvittaessa rahoitusasioissa sekä vanhan asunnon myynnissä.