Yritys

SKR  on laadukkaaseen asuntotuotantoon erikoistunut rakennusliike.

Asunnoissamme viihtyvät niin perheet, sinkut kuin senioritkin. Rakennuksemme kestävät aikaa ja katseita. Laadukas arkkitehtuuri on meille tärkeää ja asuntomme ovat suomalaiseen maisemaan sopiviksi suunniteltuja. Jokaisessa rakennusprojektissa varmistamme lisäksi, että myös tuleva asuminen hyvin suunnitellussa yhtiössä on vaivatonta ja edullista.

Käytännölliset tilaratkaisut kaikille kohderyhmille

Esteetön liikkuminen ja palvelujen läheisyys helpottavat huomattavasti jokapäiväisiä askareita. Tonttivalinnoissa kiinnitämme huomiota siihen, että liikenneyhteydet, kaupat, koulut, terveyskeskukset ja palvelut löytyvät läheltä. Asunnoissa voit nauttia huoletta helposta elämisestä ja olla varma siitä, että laadulla hyvälle tontille rakennetun asunnon arvo säilyy nyt ja tulevaisuudessa.

Räätälöi sinulle sopiva koti

Varaamalla asuntosi ajoissa sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamisessa alusta lähtien. Ennakkomarkkinoinnin aikana asukas voi isoimmissa asunnoissa valita huoneistonsa pohjapiirroksen kahdesta eri vaihtoehdosta. Meillä voit vaikuttaa asuntosi värimaailmaan, pintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin ja jopa pohjaratkaisuun. Näin varmistut siitä, että asunto on varmasti juuri sinulle räätälöity ja sisustus on makusi mukainen. Asunnon valmistuessa pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään itse sisustamaasi omalta kodilta tuntuvaan asuntoon.

Uudiskohde on turvallinen valinta

Rakennamme asuntoja kokemuksella, hyviksi havaittuja työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kun ostat asunnon uudiskohteesta, hyödyt uusimasta rakennusosaamisesta ja moderneista nykyaikaisista materiaalivalinnoista. Asumismukavuutta ajatellen ääneneristys, kosteudenkestävyys, sisäilman laatu ja energiansäästö ovat aivan eri luokkaa kuin vanhoissa asunnoissa. Uudiskohteessa on myös edullista asua valmiiksi neuvotellun yhtiölainan ansiosta, josta maksat ensimmäisinä vuosina rahoitusvastikkeena ainoastaan korot. Kohteet toteutamme ostajan kannalta turvallisina RS- kohteina. Avustamme myös tarvittaessa rahoitusasioissa sekä vanhan asunnon myynnissä.