Suomen Koti Rakennuttajat SKR Oy

SKR Koti  ”laatua arvostaville”

Kodeissamme viihtyvät niin perheet, sinkut kuin senioritkin. Rakennuksemme kestävät aikaa ja katseita. Laadukas moderni yksilöllinen arkkitehtuuri on meille kunnia asia ja asuntomme ovat jokaiselta yksityiskohdaltaan tarkkaan mietittyjä. Jokaisen taloyhtiön perustamme siten, että myös tuleva asuminen fiksusti suunnitellussa taloyhtiössä on  helppoa, vaivatonta ja edullista. Talotekniikka ja varustelu kohteissamme alan uusinta huippua ja  meillä vakiona on mm.  led-valaistukset, asuntokohtaiset etäluettavat lämmityksen mittaukset ja vesimittarit, ilmanvaihdon ohjaus ja seuranta mobiililaitteilla. Yksilöllistä ja helppoa asumista rivitalossa jossa jokainen asukas voi vaikuttaa laadukkaan talotekniikan avulla itse omiin asumiskuluihinsa  aivan kuten omakotitalossa.

 

Käytännölliset tilaratkaisut kaikille kohderyhmille

Esteetön liikkuminen ja palvelujen läheisyys helpottavat huomattavasti jokapäiväisiä askareita. Tonttivalinnoissa kiinnitämme huomiota siihen, että liikenneyhteydet, kaupat, koulut, terveyskeskukset ja palvelut löytyvät läheltä. Asunnoissa voit nauttia huoletta helposta elämisestä ja olla varma siitä, että laadulla hyvälle tontille rakennetun asunnon arvo säilyy nyt ja tulevaisuudessa.

Räätälöi sinulle sopiva koti

Varaamalla asuntosi ajoissa sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamisessa alusta lähtien. Ennakkomarkkinoinnin aikana asukas voi isoimmissa asunnoissa valita huoneistonsa pohjapiirroksen kahdesta eri vaihtoehdosta. Meillä voit vaikuttaa asuntosi värimaailmaan, pintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin ja jopa pohjaratkaisuun. Näin varmistut siitä, että asunto on varmasti juuri sinulle räätälöity ja sisustus on makusi mukainen. Asunnon valmistuessa pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään itse sisustamaasi omalta kodilta tuntuvaan asuntoon.

Uudiskohde on turvallinen valinta

Rakennamme asuntoja kokemuksella, hyviksi havaittuja työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kun ostat asunnon uudiskohteesta, hyödyt uusimasta rakennusosaamisesta ja moderneista nykyaikaisista materiaalivalinnoista. Asumismukavuutta ajatellen ääneneristys, kosteudenkestävyys, sisäilman laatu ja energiansäästö ovat aivan eri luokkaa kuin vanhoissa asunnoissa. Uudiskohteessa on myös edullista asua valmiiksi neuvotellun yhtiölainan ansiosta, josta maksat ensimmäisinä vuosina rahoitusvastikkeena ainoastaan korot. Kohteet toteutamme ostajan kannalta turvallisina RS- kohteina. Avustamme myös tarvittaessa rahoitusasioissa sekä vanhan asunnon myynnissä.