Yritys

SKR Koti  “Upeita uusia koteja”

Helppoa ja edullista asumista hyvin suunnitellussa täyden palvelun asuntoyhtiössä

Kodeissamme viihtyvät kaikki  asukasryhmät niin perheet, sinkut kuin seniorit. Rakennuksemme kestävät aikaa ja katseita. Laadukas moderni yksilöllinen arkkitehtuuri on meille kunnia asia ja asuntomme ovat jokaiselta yksityiskohdaltaan tarkkaan mietittyjä. Asuntoyhtiön perustajaurakoitsijana  huolehdimme siitä, että myös tuleva asuminen hyvin suunnitellussa taloyhtiössä on  helppoa, vaivatonta ja edullista. Talotekniikka ja varustelu asunnoissa on huippuluokka , mm. Design saunat, kiinteät led-valaistukset, Keittiömaailman kiintokalusteet, Siemens kodinkoneet, älylukot ulko-ovissa jne. Itsenäistä ja helppoa asumista taloyhtiössä jossa jokaisella asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa omiin  asumiskuluihin  ja huoltoyhtiö hoitaa kattavasti kiinteistöhuollon tehtävät pihatyöt, lumityöt,  ilmanvaihtokoneiden suodattamien vaihdot jne.

Käytännölliset tilaratkaisut kaikille kohderyhmille

Esteetön liikkuminen ja palvelujen läheisyys helpottavat huomattavasti jokapäiväisiä askareita. Tonttivalinnoissa kiinnitämme huomiota siihen, että liikenneyhteydet, kaupat, koulut, terveyskeskukset ja palvelut löytyvät läheltä. Asunnoissa voit nauttia huoletta helposta elämisestä ja olla varma siitä, että laadulla hyvälle tontille rakennetun asunnon arvo säilyy nyt ja tulevaisuudessa.

Räätälöi sinulle sopiva koti

Varaamalla tai ostamalla asuntosi ajoissa voit olla mukana rakentamisessa alusta lähtien. Meillä voit vaikuttaa laajasti asuntosi värimaailmaan, pintamateriaaleihin, kiintokalusteisiin ja jopa pohjaratkaisuun kun olet ajoissa liikkeellä.  Asunnon valmistuessa pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään itse sisustamaasi ja heti omalta kodilta tuntuvaan asuntoon.

Uudiskohde on turvallinen valinta

 

 

Rakennamme asuntoja kokemuksella, hyviksi havaittuja työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kun ostat asunnon uudiskohteesta, hyödyt uusimasta rakennusosaamisesta ja moderneista nykyaikaisista materiaalivalinnoista. Asumismukavuutta ajatellen ääneneristys, kosteudenkestävyys, sisäilman laatu ja energiansäästö ovat aivan eri luokkaa kuin vanhoissa asunnoissa. Uudiskohteessa on myös edullista asua taloyhtiölle valmiiksi neuvotellun yhtiölainan ansiosta, josta maksat ensimmäisinä vuosina rahoitusvastikkeena ainoastaan korot. Voit myös halutessasi maksaa yhtiölainan pois kohteen valmistumisen yhteydessä. Kohteet toteutamme ostajan kannalta turvallisina RS- kohteina. Avustamme sinua myös tarvittaessa rahoitusasioissa sekä vanhan asunnon myynnissä.

Asuntosijoittaminen?

 

 

Rakennamme SKR Koteja Tampereen seudulle, asuinalueille, joissa on kattava  palvelutarjonta ja hyvät kulkuyhteydet. Nämä takaavat alueen kiinnostavuuden myös tulevaisuudessa kaikille  potentiaalisille vuokralaisille.

SKR Ko­ti tar­joaa hyvän vaih­toeh­don niin am­mat­ti- kuin pien­si­joit­ta­jal­le tar­jo­ten van­kan pohjan omalle ta­lou­del­le se­kä hyvän tuot­to­po­ten­tiaa­lin.

Asuntosijoittamisessa tulee tarkastella sekä kassavirtaa että sijoituskohteen arvonnousua tulevaisuudessa. Näihin tekijöihin vaikuttaa merkittävästi asunnon sijainti, asunnon varustelu ja kunto, vuokrattavuus sekä  asumiskustannukset.

SKR Koti  on helppo vuokrattava, sillä avariin huonetiloihin ja korkeatasoiseen varustetasoon  ihastuu myös vuokralainen. Vuokrataso on uutuuttaan hohtavassa kodissa hyvä ja uudiskohde on myös turvallinen ja huoleton vaihtoehto, jossa ei tarvitse huolehtia  remonteista ja tyhjistä kuukausista.

Uudiskohteiden hyvät rahoitusehdot tuovat kannattavuutta ja  joustavuutta sijoittamiseen, esimerkkinä  lyhennysvapaat  ensimmäisinä vuosina valmistumisen jälkeen.

Hyvä vuokrataso varmistaa tuotot, kun asukas on valmis maksamaan uudesta asumattomasta asunnosta enemmän kuin vanhasta kuluneesta asunnosta.

Ota yhteyttä ja kerron tarkemmin sijoituskohteista.

p. 045-888 9322 / Vesa Pussinen