SKR Koti

“Unelmista Koti”

Meille Unelmista Koti  tarkoittaa valoisaa, avaraa ja asukkaidensa toiveita ja tarpeita vastaavaa uniikkia lopputulosta. Kaikissa asunnoissa on aina suunniteltuna jotain arjen luksusta mitä ei normaalista asuntotuotannosta löydy vakiona, esimerkkeinä  asumista helpottavat lukitusjärjestelmät, ulkoporeamme, oma vaatehuone ja wc makuuhuoneessa, sähköautojen latausmahdollisuus jne.

Voit vaivattomasti valita juuri sinulle nimetyn asiakaspalvelijan  kanssa uuteen kotiisi juuri sinulle parhaiten sopivat materiaalit, varusteet ja kalusteet. Kun saat osallistua alusta alkaen uuden kotisi rakentamiseen ,varmistat se että uusi kotisi tuntuu sinun näköiseltä omalta kodilta.

VAKIO: Saranaovikaappi (ovi valkoinen)

SKR ARVOT

LUOTETTAVA

Toimintamme perustuu aina
rehellisyyteen ja hyvän
liiketoimintantatavan noudattamiseen.

HENKILÖKOHTAINEN

Rakennamme pitkäaikaista,
rehellisyyteen ja luotettavuuteen
perustuvaa yhteistyötä asiakkaiden ja
yhteistyökumppaneiden kanssa.

ASIAKASLÄHTÖINEN

Meidät tunnetaan asiakaslähtöisestä
toimintatavasta, ripeästä
päätöksenteosta asiakkaan etu
huomioiden.

PAIKALLISUUS

Olemme Tamperelainen yritys ja käytämme mahdollisimman paljon paikallista työvoimaa ja tavarantoimittajia.

EDELLÄKÄVIJÄ

Kehitämme jatkuvasti
toimintaamme olemalla aidosti
joustavia ja innovatiivisia alan
edelläkävijöitä.

YKSILÖLLINEN

Panostamme erityisesti asuntojen
suunnittelussa ja toteutuksessa
yksilöllisyyteen ja laadukkuuteen.

Helppoa ja edullista asumista 

täyden palvelun asuntoyhtiössä

Kodeissamme viihtyvät  niin perheet, sinkut kuin seniorit. Rakennuksemme kestävät aikaa ja katseita. Laadukas moderni yksilöllinen arkkitehtuuri on meille kunnia asia ja asuntomme ovat jokaiselta yksityiskohdiltaan tarkkaan mietittyjä.

Asuntoyhtiön perustaja urakoitsijana huolehdimme siitä, että myös tuleva asuminen hyvin suunnitellussa taloyhtiössä on helppoa, vaivatonta ja edullista. Talotekniikka ja varustelu asunnoissa on huippuluokka , mm. Design saunat,  led- valaistukset, laadukkaat kiintokalusteet,  kodinkoneet jne. Itsenäistä ja helppoa asumista taloyhtiössä jossa jokaisella asukkaalla on mahdollisuus vaikuttaa asumiskuluihin  ja huoltoyhtiö hoitaa täyden palvelun periaatteella kiinteistöhuollon tehtävät; pihatyöt, lumityöt, iv-koneiden suodattamien vaihdot jne.

Käytännölliset tilaratkaisut kaikille kohderyhmille

Esteetön liikkuminen ja palvelujen läheisyys helpottavat huomattavasti jokapäiväisiä askareita. Rakennuspaikkojen valinnoissa kiinnitämme huomiota siihen, että liikenneyhteydet, kaupat, koulut, terveyskeskukset ja palvelut löytyvät läheltä. Asunnoissa voit nauttia huoletta helposta elämisestä ja olla varma siitä, että laadukas hyvälle paikalle rakennetun asunnon arvo säilyy nyt ja tulevaisuudessa.

Räätälöi juuri sinulle sopiva koti

 

Varaamalla tai ostamalla asuntosi ajoissa voit olla mukana rakentamisessa alusta lähtien. Voit päättää asuntosi väri – maailmasta, pintamateriaaleista, kiintokalusteista  ja jopa vaikuttaa pohjaratkaisuun kun olet ajoissa liikkeellä.  Asunnon valmistuessa pääset muuttamaan uutuuttaan kiiltävään omaan sisustus makuun sopivaan  ja heti omalta kodilta tuntuvaan asuntoon. 

 

Sisustussuunnittelijoiden avulla valintojen tekeminen sujuu vaivattomasti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uudiskohde on turvallinen valinta

Rakennamme asuntoja kokemuksella, hyviksi havaittuja työmenetelmiä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kun ostat asunnon uudiskohteesta, hyödyt aina uusimasta rakennusosaamisesta ja moderneista nykyaikaisista materiaalivalinnoista. Asumismukavuutta ajatellen ääneneristys, kosteudenkestävyys, sisäilman laatu ja energiansäästö ovat aivan eri luokkaa kuin vanhoissa asunnoissa. Uudiskohde on myös erittäin edullinen  asua  valmiiksi neuvotellun taloyhtiölainan ansiosta, josta lisäetuna  voit maksaa  ensimmäisinä vuosina rahoitusvastikkeena ainoastaan korot.  Voit myös halutessasi maksaa yhtiölainan pois kohteen valmistumisen yhteydessä. Kohteet toteutamme ostajan kannalta turvallisina RS- kohteina (Rahoituslaitosten suosittelema). Voimme auttaa myös tarvittaessa rahoitusasioissa sekä vanhan asunnon myynnissä.

Asuntosijoittaminen

 SKR Koteja rakennetaan Tampereen seudulle, asuinalueille, joissa on kattava  palvelutarjonta ja hyvät kulkuyhteydet. Nämä takaavat alueen kiinnostavuuden myös tulevaisuudessa kaikille  potentiaalisille vuokralaisille.

SKR Ko­ti tar­joaa hyvän vaih­toeh­don si­joit­ta­jal­le tar­jo­ten van­kan pohjan omalle ta­lou­del­le se­kä hyvän tuot­to ­po­ten­tiaa­lin.

Asuntosijoittamisessa tulee tarkastella sekä kassavirtaa että sijoituskohteen arvonnousua tulevaisuudessa. Näihin tekijöihin vaikuttaa merkittävästi asunnon sijainti, asunnon varustelu ja kunto, vuokrattavuus sekä asumiskustannukset.

SKR Koti  on helppo vuokrattava, sillä korkeatasoiseen varustetasoon  ihastuu myös vuokralainen. Vuokrataso on uutuuttaan hohtavassa kodissa hyvä ja uudiskohde on myös turvallinen ja huoleton vaihtoehto kun ei tarvitse huolehtia tulevista remonteista.

Uudiskohteiden hyvät rahoitusehdot tuovat kannattavuutta ja  joustavuutta sijoittamiseen, esimerkkinä  lyhennysvapaat  jaksot ensimmäisinä vuosina valmistumisen jälkeen.

Hyvä vuokrataso varmistaa tuotot, kun asukas on valmis maksamaan uudesta asumattomasta asunnosta enemmän kuin vanhasta kuluneesta asunnosta.